Здравейте, тук ще намерите отговори на често задавани въпроси.

Как да поръчам онлайн?
Изберете категория продукти от менюто. Чрез филтрите подберете нужните продукти. Поръчайте или добавете в Любими. Или напишете името или кода на продукта /когато търсите конкретен продукт/ в търсачката и сайта ще го открие. След като поръчате всички необходими продукти, прегледайте количката и променете продуктите/количествата. После кликнете на "Поръчай", въведете необходимите данни, изберете начин на плащане и доставка.Поръчайте.
Какви методи на плащане приемаме?
В брой/с карта - на място в магазините ни-http://127.0.0.1/wordpress/elements/pages/our-stores/?customize_changeset_uuid=99279544-dd6a-4e08-b19b-40f5323a9650 Наложен платеж/Пощенски паричен превод - Спиди/Еконт. За Спиди можете да изберете наложен платеж, когато поръчвате и сайта ще изчисли стойността на доставката. Банков превод - ще изпратим стоките след потвърждаване на плащането.
Как изпращаме?
С куриери - Еконт, Спиди/Рапидо.
Сигурно ли е пазаруването през сайта? Защитени ли са данните ми?
Връзката на сайта е защитена със сертификат. Използват се защитени HTTP headers и политики за защита на съдържанието. Затова данните, които въвеждате на сайта са защитени.
Какво се случва след като поръчам?
След получаване на поръчката, ние я проверяваме и се свързваме с Вас за уточняване на детайлите по изпращане (продукти, наличности, количества, куриер, документи и др.). След което я изпращаме.
Какви документи се издават по поръчките?
Към стоките по поръчките се издават касова бележка и/или фактура, както и гаранционна карта.
Какви гаранции имат стоките?
Всички стоки продавани на сайта имат гаранция. На страницата с описанието на продукта е дадена неговата гаранция.