Golden Memory logo

тел: 0896 743 845, 0896 743 845

Вход

Общи условия за ползване на сайта

Общи условия за ползване на сайта

Общи условия за ползване на сайта

нДобре дошли на сайта за електронно търговия на М-Трейд. Тази уеб страница (наричана за краткост „Сайт“) е собственост на и се поддържа от ЕТ „М-Трейд – Митко Митев“, с адрес на управление България, гр. София, бул. „Драган Цанков“ № 170 и адрес за кореспонденция България, гр. София, ул. „Марин Дринов“ № 30, тел.: +359 2 9434559, факс: +359 2 9434559. Тези ОБЩИ УСЛОВИЯ са задължителни за ползвателите на този САЙТ. Моля, прочетете ги внимателно преди да ползвате САЙТ-а! Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време, като промените влизат в сила от момента на публикуването им на САЙТ-а. Когато законодателството на Р България налага промени в УСЛОВИЯТА със задна дата, същите ще се прилагат от САЙТА към засегнатите поръчки (потвърдени или доставени). Ако някоя от разпоредбите на тези Правила и условия за ползване на САЙТА се считат за невалидни или неприложими, независимо от причината, това не отменя валидността и приложимостта на останалите разпоредби. Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и съответните закони и норми. М-Трейд полага всички усилия да дава точна информация за продуктите и услугите, предлагани през сайта. Въпреки това са възможни технически грешки в описанията и/или цените на продуктите. Изображенията на продуктите в САЙТА носят информативен характер. Моля, при съмнения за точността им да се свържете с екипа ни, за уточнения. М-Трейд не носи отговорност за неточности, предизвикани от промени в характеристиките и дизайна на продуктите направени без предизвестие от страна на производителите или вносителите. Описанията и цените на продуктите на САЙТА могат да бъдат променени по всяко време. Продуктите, представени тук са налични до изчерпване на количествата. САЙТЪТ може да съдържа и връзки към информация на други сайтове. Същите са с информативна цел и ние не носим отговорност за информацията, публикувана на сайтовете, които не администрираме. За целта на ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ е използваме следните термини:

ПОТРЕБИТЕЛ: представлява лицето, което влиза в САЙТА, съгласно е с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на сегашния САЙТ, отговаряйки на всички изисквания за регистрация и ползване.

КЛИЕНТ: представлява ПОТРЕБИТЕЛ, който прави поръчка.

ПОРЪЧКА: представлява електронен документ, създаден от КЛИЕНТА с цел придобиване на стока или/и услуга.

ЗЛОУПОТРЕБА ПРИ ПОЛЗВАНЕ: представлява използването на САЙТА по начин, който противоречи на законите, на ОБЩИТЕ ПРАВИЛА за ползване на САЙТА, и който може да навреди на М-Трейд или на потребителите на САЙТА.

ДОГОВОР: представлява ПОРЪЧКА, потвърдена от М-Трейд, чрез която фирмата се съгласява да достави на КЛИЕНТА продуктите и услугите, а същия се съгласява да ги заплати.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА – САЙТЪТ може да бъде използван само със законни цели. Забранено е използването на САЙТА по начин, който би могъл да навреди на САЙТА, но без да ограничава достъпа, като например: – с цел за измама или по друг начин за извършване на престъпление или друга незаконна дейност – изпращането, използването или повторното използване на всякакъв вид материали, които са незаконни, обидни, оскърбителни, клеветнически, нецензурирани или заплашителни, или са несъвместими с правилата за авторско право, търговската марка, конфиденциалността, сигурността на личните данни, или е обидно, съдържа вируси, политически послания или каквато и да е форма на спам. М-ТРЕЙД си запазва правото да откаже достъпа в САЙТА на който и да е ПОТРЕБИТЕЛ, да затвори акаунта или да анулира ПОРЪЧКАТА, дори и потвърдените поръчки. М-Трейд не продава продукти на физически лица под 18 години. Изключение се допуска единствено при доказано съгласие с ПОРЪЧКА от страна на родител/настойник. С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе, моля не използвайте магазина.